HΓ© daar, koffieliefhebber! π
β¬οΈ English below β¬οΈ
Schuim op met de beste melk van Boeren van Amstel, goed voor de natuur Γ©n jouw ‘Latte Art’! πΏ Met elke liter ondersteun je de biodiversiteit in Amstelland.
Perfect voor jouw cappuccino!
Per productie selecteren wij melk met de beste eiwit- en vetgehaltes bij onze boeren. Daarom zijn baristaβs zo enthousiast!
Ga nu aan de slag met deze vijf tips voor barista’s! βπ
π₯ 1) De perfecte temperatuur voor opschuimen = niet hoger 65-70 graden. Niemand wil een koude cappuccino maar bij hogere temperaturen wordt het de eiwitten te heet onder hun voeten en gaan ze stollen!
π 2) Gebruik rijke melk met meer dan 4% vet voor de beste cappuccino. Deze melk zorgt voor een vollere en rijkere smaak.
ππ» 3) Walsen met je melk geeft het een prachtige glans. Waarom? Dankzij de eiwitten! Blijf walsen of je melk verliest zijn mojo.
π€ 4) Eiwitten zijn cruciaal voor het creΓ«ren van heerlijke microschuim. Test de kwaliteit van het schuim met de lepelschuimtest: geslaagd als je lepeltje langer dan 1 minuut op het schuim blijft liggen!
β 5) Krijg je belletjes met het schuimen? Tik dan om het schuim van de melk te scheiden. Gebruik het eerste dikke schuim voor consistente cappuccino’s.
β€οΈ Deel dit met je vrienden en geniet van de perfecte cappuccino!
Wil je meteen mee helpen? Bestel ons dan vanaf vandaag!
Zo neem je contact met ons op
Bel of mail ons gerust als je meer informatie wilt ontvangen!
Team Boeren van Amstel πΎ
*Ter ondersteuning van de lokale biodiversiteit in de achtertuin van Amsterdam πΏ hebben we tot nu toe al meer dan β¬25.000 bijgedragen!
Beluister onze 4-delige podcast serie die we met de Vogelbescherming maakten π§
Bekijk hoe we Amsterdam heroverden π·
****************************************
Hey there, coffee enthusiast! π
Indulge in the creamiest frothed milk from Boeren van Amstel, good for the environment Γ‘nd your ‘Latte Art’! πΏ Every liter supports biodiversity in Amstelland.
Perfect for your cappuccino!
For each production, we select milk with the best protein and fat levels from our farmers. That’s why baristas are so excited!
πΒ Get started with our five barista tips now! β
π₯ 1) The perfect frothing temperature = 70-80 degrees. No one wants a cold cappuccino!
π 2)Use rich milk with more than 4% fat for the best cappuccino. This milk ensures a fuller and richer flavor.
ππ» 3) Swirling your milk gives it a beautiful shine. Why? Thanks to the proteins! Keep swirling, or your milk will lose its mojo.
π€ 3) Proteins are crucial for creating delicious microfoam. Test the quality of the foam with the spoon foam test: it passes if your spoon stays on the foam for longer than 1 minute!
β 5) Getting bubbles while frothing? Tap to separate the foam from the milk. Use the first thick foam for consistent cappuccinos.
β€οΈ Share these tips with your friends and enjoy the perfect cappuccino!
Check here where you can order our milk directly > >
If you have any questions, feel free to email or call us!
Enjoy,
Team Boeren van Amstel π π
*To support local biodiversity in Amsterdam’s backyard πΏ, we’ve already contributed over β¬25,000!